QH-FR infrarood paneel WIFI – 120 x 90cm – 1100 watt

  • Geschikt voor: plafondmontage , wandmontage (ook voor badkamer)
  • Aansturing: Tuya (WIFI), (ook via externe thermostaat mogelijk)
  • Vermogen: 1100 watt, Afmetingen: 90 * 120 CM

 389,00

151 op voorraad


Gratis verzending.

QH-FR serie

Infrarood paneel serie QH-FR – 120 x 90cm – 1100 watt

Het QH-FR Serie Infraroodpaneel is de toekomst van thuisverwarming. Dit geavanceerde infraroodpaneel biedt niet alleen een efficiënte warmtebron, maar ook moderne technologie voor optimaal gebruiksgemak. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

Stijlvol en frameloos design

Dit paneel is niet alleen een verwarmingsoplossing, maar ook een elegant decoratief element voor je interieur. Het frameloze ontwerp maakt het tot een visuele blikvanger in elke kamer.

Wifi bediening en app integratie

Het infraroodpaneel is uitgerust met ingebouwde wifi-connectiviteit. Je kunt de temperatuur nauwkeurig regelen via de meegeleverde afstandsbediening of via de gratis ‘Quality Heating’-app op je smartphone. Beheer moeiteloos meerdere panelen in je huis vanaf één locatie.

Veilig voor badkamers

Dankzij de IP54-classificatie is dit paneel veilig en spatwaterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in badkamers. Geniet van de luxe van verwarmde handdoeken en een aangename sfeer tijdens je dagelijkse routine.

Efficiënt energieverbruik

Het benodigde vermogen varieert afhankelijk van de ruimte. Hieronder staan onze aanbevelingen voor wattage per kubieke meter:

  1. 35 Watt per m³ voor woonkamers
  2. 30 Watt per m³ voor slaapkamers
  3. 60 Watt per m³ voor badkamers

Compleet pakket

Bij aankoop van dit paneel ontvang je een volledig pakket, inclusief een duidelijke instructiehandleiding, een voedingskabel van 1,9 meter met stekker, montage schroeven en een handige afstandsbediening.

Vrijstaande plaatsingsoptie

Als je de flexibiliteit wilt om het paneel vrijstaand te plaatsen, bieden onze standconsoles de perfecte oplossing. Hiermee kun je het paneel verplaatsen en positioneren waar je extra warmte nodig hebt, bijvoorbeeld in een zithoek of bij je bureau.

Met het infrarood paneel serie FR haal je een hoogwaardig en veelzijdig verwarmingsproduct in huis, dat niet alleen efficiënt en energiebesparend is, maar ook een moderne en elegante toevoeging aan je interieur vormt. Geniet van een aangename warmte in je huis, precies waar en wanneer je het nodig hebt, met de handige afstandsbediening en app-bediening.

Uit dezelfde serie

Waarom serie QH-FR?

  • Wandmontage - Plafondmontage - Vrijstaand
  • Ingebouwde WIFI
  • Inclusief afstandsbediening

Accessoires

Additional information

Wattage

1100W

Serie

QH-FR

Merk

QH

Plaatsing

Badkamer , Plafondmontage , Wandmontage

Customer Reviews