Infrarood paneel serie QH-FR – 30 x 120cm – 350 watt

Dit infraroodpaneel biedt slimme en stijlvolle verwarming met wifi-bediening. Veilig voor badkamers, eenvoudige installatie, en flexibel te plaatsen.

 219,00

Uitverkocht

QH-FR serie

QH-FR Serie Infraroodpaneel – 30 x 120cm – 350 Watt

Het QH-FR Serie Infraroodpaneel is de toekomst van thuisverwarming. Dit geavanceerde infraroodpaneel biedt niet alleen een efficiënte warmtebron, maar ook moderne technologie voor optimaal gebruiksgemak. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

Stijlvol en frameless design

Dit paneel is niet alleen een verwarmingsoplossing, maar ook een elegant decoratief element voor je interieur. Het frameloze ontwerp maakt het tot een visuele blikvanger in elke kamer.

Wifi bediening en app integratie

Het infraroodpaneel is uitgerust met ingebouwde wifi-connectiviteit. Je kunt de temperatuur nauwkeurig regelen via de meegeleverde afstandsbediening of via de gratis ‘Quality Heating’-app op je smartphone. Beheer moeiteloos meerdere panelen in je huis vanaf één locatie.

Veilig voor badkamers

Dankzij de IP54-classificatie is dit paneel veilig en spatwaterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in badkamers. Geniet van de luxe van verwarmde handdoeken en een aangename sfeer tijdens je dagelijkse routine.

Efficiënt energieverbruik

Het benodigde vermogen varieert afhankelijk van de ruimte. Hieronder staan onze aanbevelingen voor wattage per kubieke meter:

  1. 35 Watt per m³ voor woonkamers
  2. 30 Watt per m³ voor slaapkamers
  3. 60 Watt per m³ voor badkamers

Compleet pakket

Bij aankoop van dit paneel ontvang je een volledig pakket, inclusief een duidelijke instructiehandleiding, een voedingskabel van 1,9 meter met stekker, montage schroeven en een handige afstandsbediening.

Vrijstaande plaatsingsoptie

Als je de flexibiliteit wilt om het paneel vrijstaand te plaatsen, bieden onze standconsoles de perfecte oplossing. Hiermee kun je het paneel verplaatsen en positioneren waar je extra warmte nodig hebt, bijvoorbeeld in een zithoek of bij je bureau.

Uit dezelfde serie

Waarom serie QH-FR?

  • Wandmontage - Plafondmontage - Vrijstaand
  • Ingebouwde WIFI
  • Inclusief afstandsbediening

Accessoires

Additional information

Wattage

350W

Serie

QH-FR

Merk

Customer Reviews