Control box verwarmingslint, maatwerk – alleen op aanvraag

Op aanvraag  0,00

Elektrische amorfe infrarood vloerverwarming

Ben je opzoek naar een oplossing inclusief installatie? Neem contact op om meer te leren over onze installatieservice. Bel: 0229 796 523.

Vraag een control box aan voor verwarmingslint, maatwerk.

Bekijk de handleiding

Bekijk de attentiekaart

Een alternatief voor de warmtepomp

Stel je voor: een verwarmingssysteem dat niet alleen zorgt voor heerlijke warmte in je huis, maar ook je portemonnee spaart en ruimte vrijhoudt. Dat alternatief bestaat, en het heet amorfe infrarood vloerverwarming.

Waarom zou je kiezen voor amorfe infrarood vloerverwarming? Het antwoord is eenvoudig. Het biedt niet alleen een comfortabele warmte vergelijkbaar met zonnestralen of de weldaad van een infrarood cabine, maar het bespaart je ook een aanzienlijk aanschafbedrag in vergelijking met bijvoorbeeld een warmtepomp. Geen gedoe meer met radiatoren of convectoren die ruimte innemen.

Streef je naar een onderhoudsarm systeem zonder bewegende delen? Wil je het gasverbruik in je woning verminderen? Infrarood vloerverwarming is de oplossing. Het biedt niet alleen een efficiënte en natuurlijke stralingswarmte, maar draagt ook bij aan een gezondere leefomgeving.

Ontdek het comfort van infrarood vloerverwarming en laat je verwachtingen van verwarmingssystemen opnieuw definiëren.

Aangename warmte

In tegenstelling tot traditionele systemen, waarbij de luchttemperatuur centraal staat, zorgt infraroodverwarming voor een subtiele en doordringende warmte die direct objecten en mensen bereikt. Dit resulteert niet alleen in een comfortabelere omgeving, maar minimaliseert ook onaangename bijwerkingen zoals luchtwervelingen en luchtstromen.

Naast het bieden van aangename warmte en het verminderen van luchtwervelingen, heeft infrarood vloerverwarming nog een verrassend voordeel dat een positieve impact heeft op je woonomgeving: het bevorderen van een betere luchtvochtigheid. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die de lucht kunnen uitdrogen, houdt infrarood vloerverwarming de luchtvochtigheid op een comfortabel niveau, waardoor een gezondere en aangenamere leefomgeving ontstaat.

Convectiewarmte VS infrarood

Bij convectieverwarming wordt de lucht in de ruimte verwarmd, waardoor convectiestromen ontstaan. Warme lucht stijgt op en koude lucht daalt, waardoor een constante circulatie ontstaat om de ruimte te verwarmen. Dit proces vereist het opwarmen van het volledige luchtvolume, wat resulteert in hogere luchttemperaturen en meer beweging van de lucht.

Bij infrarood vloerverwarming is de warmteoverdracht direct en specifiek gericht op objecten en mensen in de ruimte. Infraroodgolven stralen uit en verwarmen onmiddellijk de oppervlakken waarmee ze in contact komen. Dit proces vindt plaats zodra de infraroodenergie botst op een object met een lagere temperatuur, waardoor warmte wordt overgedragen zonder de tussenkomst van luchtcirculatie.

infrarood vs convectie

Snelle installatie

Infrarood amorfe vloerverwarming onderscheidt zich niet alleen door zijn efficiëntie en comfort, maar ook door de verbazingwekkende snelheid en eenvoud waarmee het kan worden geïnstalleerd. Anders dan bij conventionele vloerverwarmingssystemen, vereist infrarood vloerverwarming geen ingewikkelde processen zoals het frezen van leidingen of het gieten van ingewikkelde vloerstructuren. Deze innovatieve technologie biedt een moeiteloze installatie die niet alleen tijd bespaart, maar ook de overlast minimaliseert.

Wat heb je nodig voor de installatie

Bekijk de pagina over de installatie van elektrische amorfe vloerverwarming

Klantervaringen

M. KOK
Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen
Lees verder
Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. De verwarming is echt heel comfortabel. Dat merk je direct. De installatie heb ik laten doen door Sier, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.
B HEIDA
Zeer tevreden over infrarood vloerverwarming
Lees verder
Ik heb via internet gezocht naar manieren om mijn huis te verwarmen en zag veel positieve berichten over infrarood vloerverwarming. Uiteindelijk uitgekomen bij Sier en na een bezoek aan de showroom besloten om dit te laten installeren in mijn woning. De installatie verliep erg goed, alles volgens afspraak. De warmte bevalt uitstekend.
Vorige
Volgende