Infraroodpaneel QH-H4 Exclusive Serie 60 x 105cm – 660 watt

Infraroodpaneel QH-H4 Exclusive 660 watt met WiFi mogelijkheid plus afstandsbediening. Uitstekende isolatie voor optimale warmte-afgifte. Afm: 60 x 105cm

 399,00

168 op voorraad (kan nabesteld worden)


Gratis verzending.

De QH-H4 serie:

Infraroodpaneel QH-H4 Exclusive Serie 60 x 105cm – 660 watt

Dit unieke infraroodpaneel, de QH-H4 Exclusive, is ontstaan uit een diepgaande analyse van jarenlange klantervaringen en feedback. Met de wensen van de klanten als uitgangspunt is dit paneel ontwikkeld, resulterend in een product met indrukwekkende eigenschappen. Het infraroodpaneel onderscheidt zich door zijn uitstekende isolatie aan de achterzijde, waardoor het rendement buitengewoon hoog is. Je voelt de weldadige warmte snel en geniet van een hoog comfortniveau.

Er is ook gedacht aan gebruiksgemak. Bij de QH-H4 Exclusive wordt standaard een handige afstandsbediening meegeleverd en is het paneel voorzien van een ingebouwde WiFi functie. Hierdoor kun je het paneel eenvoudig koppelen aan de gratis applicatie voor je Smartphone, waarmee je op afstand volledige controle hebt over de warmte.

Het strakke en naadloze design van het QH-H4 Exclusive infraroodpaneel integreert moeiteloos in elk interieur en kan aan het plafond worden bevestigd voor een nette uitstraling in elke ruimte.

Veilig gebruik in de badkamer

Wil je dit paneel in de badkamer gebruiken? Geen probleem! Met een IP54 klasse is het paneel veilig en spatwaterbestendig, zodat je met een gerust hart van de warmte kunt genieten.

Specificaties infraroodpaneel QH-H4 Exclusive 660 watt

Benieuwd naar het benodigde vermogen voor jouw specifieke situatie? Hier hebben we een handig overzicht van de richtlijnen voor het benodigde vermogen per ruimte per kubieke meter.

  • 30 Watt per m³ voor woonkamers
  • 25 Watt per m³ voor slaapkamers
  • 50 Watt per m³ voor badkamers

De volgende onderdelen worden standaard meegeleverd bij de aanschaf van het infraroodpaneel:

Conclusie

Wacht niet langer en ontdek zelf het revolutionaire comfort van het QH-H4 Exclusive Serie Infraroodpaneel 660 watt. Bestel vandaag nog en geniet van de nieuwste technologie in jouw huis!

Kenmerken

Wattage

660W

Wattage range

500W-750W

Aansturing

Afstandsbediening , TUYA , WIFI

Plaatsing

Plafondmontage

Klantbeoordelingen