VH Superia infrarood paneel WIFI 60 x 60 cm – 360 watt

De ideale Plug&Heat-oplossing dankzij de geïntegreerde thermostaat en wifi-connectiviteit. Sluit het infraroodpaneel aan en bedien het via het geïntegreerde display of via de app. Zeer snelle opwarmtijd en compleet met voetstukken en afstandsbediening!

 139,00

248 op voorraad (kan nabesteld worden)


Gratis verzending.

VH Superia serie

  • Vrijstaand infrarood paneel, ook aan de wand te monteren
  • Inclusief afstandsbediening, ook te bedienen via TUYA (Wifi)
  • 2 Jaar garantie

Dit infrarood verwarmingspaneel van VH heeft een strak ontwerp met een witte vlakke voorkant en een witte rand. Het gebruikte materiaal voor de achterkant en de rand is duurzaam aluminium. Aan de voorkant is een speciale IR-plaat toegevoegd om de infraroodstraling te versterken. De achterkant is wit afgewerkt, zodat het infraroodpaneel er ook mooi uitziet wanneer het vrijstaand wordt geplaatst. Dit paneel biedt gebruiksgemak dankzij de geïntegreerde slimme thermostaat en wifi-functionaliteit, waardoor het een echte Plug&Heat-oplossing is. De thermostaatbediening is geïntegreerd in de voorkant van het infraroodpaneel, wat het een moderne en minimalistische uitstraling geeft. Bovendien kan het paneel worden bediend met een app, zodat het overal met internettoegang kan worden aangestuurd. Voor extra gemak wordt er ook een afstandsbediening meegeleverd.

Andere panelen uit de Superia serie

Alternatieven

Documenten

  • Handleiding downloaden

Klantbeoordelingen

Kenmerken

Wattage range

250W-500W

Wattage

360 W

Serie

VH-Superia

Aansturing

Afstandsbediening , TUYA , WIFI

Plaatsing

Verplaatsbaar

Veelgestelde vragen over de VH Superia infrarood panelen

Volg onderstaande stappen om het paneel toe te voegen aan de Tuya Smart Life App.

1. Maak een account aan of log in met een bestaand emailadres.

2. Voegt u als eerste in huis een apparaat toe aan de app? Maak dan een familie aan. Andere leden van de familie kunt u in een later stadium toevoegen.

3. Geef de familie een naam en stel indien gewenst de locatie in. Vink de kamers aan waarin u een Superia infrarood paneel heeft geïnstalleerd. Zo kunt u de apparaten gemakkelijk terugvinden. Wanneer u alle gegevens hebt ingevuld klik op “Beëindigd”. De gegevens worden nu opgeslagen.

4. Nu kunt u de toestellen een voor een toevoegen. Heeft u meerdere Wifi apparaten in huis? Koppel slechts 1 apparaat tegelijkertijd. Zorg ervoor dat de andere toestellen uitgeschakeld staan wanneer u een apparaat gaat toevoegen. Klik op toestel toevoegen. 5. Kies voor “klein huishoudelijke apparaten” en kies voor “Heater”.

6. De App vraagt of het licht knippert. Hier wordt het wifi indicator op het display van het paneel mee bedoelt. Klik op bevestigen als de wifi indicator op het display knippert. Knippert het symbool niet? Activeer de Wifi module op het paneel: – Zorg dat het paneel ingeschakeld is, en houdt de M toets op het paneel (niet op de afstandsbediening) ingedrukt totdat het Wifi icoontje gaat knipperen. Staat alles goed? Klik in de App op “Druk in om verbinding te maken”.

7. Geef de naam en het wachtwoord van de Wifi verbinding op. (Zorg ervoor dat de telefoon of tablet ook met dit Wifi netwerk verbonden is). Let op: alleen 2.4 GHz netwerken worden ondersteund. 8. Het paneel maakt nu verbinding met het internet. Het kan zijn dat de internetverbinding op uw telefoon of tablet tijdelijk onderbroken wordt terwijl dit proces loopt.

9. Wanneer het toevoegen is gelukt kunt u de naam van het apparaat wijzigen en deze aan een kamer toevoegen.