reviews

Ecosun infrarood paneel review

Ecosun infrarood panelen worden geproduceerd in Tsjechië door Fenix. Dit is een van de grootste fabrieken van Europa en maakt al 35 jaar elektrische verwarming. De fabriek is geheel geautomatiseerd wat de kans op fouten minimaal maakt.

Een Ecosun infrarood paneel is van topkwaliteit. Het zijn bovendien de meestverkochte infrarood panelen in Nederland. Laten we eens verder kijken.

Welke serie Ecosun infrarood paneel is het beste?

Ecosun panelen komen in verschillende types. We kunnen niet simpelweg zeggen welk type Ecosun infrarood paneel het beste is. Ze zijn allemaal erg goed. Wat voor u het beste infrarood paneel is hangt volledig af van uw eisen en wensen.

Serie E – De serie E is de basisserie van Ecosun. Deze panelen zijn uitgerust met gepatenteerde coating van Fenix. De coating zorgt voor een betere spreiding van de warmte. Ze hebben een IP44 classificering wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn.

Ecosun E panelen zijn bedoelt om aan het plafond te worden gemonteerd. De panelen zijn niet geschikt voor wandmontage. Wanneer je opzoek bent naar een infrarood paneel voor aan de wand kun je kijken naar de GS serie.

Serie GS – De serie GS is uitgerust met glazen fronts.

Serie IKP – De IKP panelen zijn IP54 geclassificeerd. Dat betekent dat ze gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes.

Geef een reactie